Siguranța și sănătatea noastră, a tuturor, este principala prioritate a BCR Pensii în contextul efectelor generate de COVID-19. Astfel, în acest context, pentru perioada următoare, toată comunicarea în intern sau extern, se va realiza, în principal, prin corespondență electronică sau prin telefon. Participanții sau beneficiarii Fondului de Pensii Administrat Privat BCR și Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS sunt rugați, dacă doresc să ne contacteze, să utilizeze cu prioritate comunicarea prin email, utilizând adresa pensiibcr@bcr.ro

Suntem la dispoziția dvs. și prin:
 - Telefon la 021 9503 (în intervalul 09:00 – 17:30)
 - Fax la 021 232 40 35
 - Chat online disponibil pe www.pensiibcr.ro

Iar prin contul online gratuit 24 Pensie puteți afla în orice moment valoarea sumelor acumulate în contul de pensie privată, istoricul contribuțiilor lunare precum și rezultatele investiționale ale fondului dvs. de pensie privată.

Vă mulțumim și  suntem optimiști că vom trece cu bine peste această perioadă.

Echipa BCR Pensii
Ai răsfățul celor dragi inclus în abonament!

Pensia facultativă garantată BCR PLUS poate fi ca un abonament lunar pentru un viitor mai bun.*Contribuția la FPF BCR PLUS nu e un abonament, ci o formă de economisire pe termen lung. Garantăm că suma totală cuvenită va reprezenta cel puțin suma contribuțiilor nete minus comisioanele de administrare.Ai răsfățul celor dragi inclus în abonament!

*Contribuția la FPF BCR PLUS nu e un abonament, ci o formă de economisire pe termen lung. Garantăm că suma totală cuvenită va reprezenta cel puțin suma contribuțiilor nete minus comisioanele de administrare.

Pregătește-te de acum pentru ziua de mâine

Suntem aproape de tine oriunde ai fi în țară

Caută agenții noștri autorizați de marketing din unitățile BCR