Noutăți - Arhivă

BCR Pensii a primit trofeul „Cel mai performant fond de pensii private Pilon II”!

Premiul a fost oferit de Bursa de Valori București în urma analizei performanței investiționale pe care fondurile de pensii private Pilon II au înregistrat-o în ultimii 10 ani. Astfel, Fondul de Pensii Administrat Privat BCR, administrat de BCR Pensii, S.A.F.P.P. S.A. (www.pensiibcr.ro )  a primit trofeul  „Cel mai performant fond de pensii private Pilon II” pentru perioada 2010 – 2020.
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

BCR Pensii a fost desemnată Compania Anului în cadrul “Premiilor Pieței Asigurărilor și Pensiilor Private” acordate de Xprimm

BCR Pensii a primit trofeul “Compania Anuluiîn sectorul Pensiilor Private în cadrul ediției XX a“ Galei Premiilor Pieței Asigurărilor și Pensiilor Private“ din 26 august 2020.

Evenimentul adună profesioniștii din domeniu și oferă recunoaștere celor care s-au remarcat prin rezultate deosebite, profesionalism, inovație și dinamism.

 “Acest premiu, precum și trofeul de cel mai performant fond de pensii private Pilon 2 primit recent de la Bursa de Valori București, ne onorează și ne motivează să păstrăm înaltele standarde de calitate de care beneficiază participanții noștri“ a declarat Radu Crăciun, Director General și Președinte Directorat BCR Pensii.

Gânduri bune

Echipa BCR Pensii

BCR Pensii S.A.F.P.P.S.A. administrează Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS și Fondul de Pensii Administrat Privat BCR. Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare. www.pensiibcr.ro

BVB a premiat BCR Pensii cu trofeul „Cel mai performant fond de pensii private Pilon II”

Premiul a fost oferit de Bursa de Valori București în urma analizei performanței investiționale pe care fondurile de pensii private Pilon II au înregistrat-o în ultimii 10 ani. Astfel, Fondul de Pensii Administrat Privat BCR (FPAP BCR), administrat de BCR Pensii, S.A.F.P.P. S.A. (www.pensiibcr.ro)  a primit trofeul  „Cel mai performant fond de pensii private Pilon II” pentru perioada 2009 – 2019.

Și chiar dacă performanța trecută nu este o garanție a performanței viitoare, Mugur Popescu, Directorul de Investiții al BCR Pensii declară că „dacă un administrator are o performanță foarte bună în mod consecvent, o perioadă îndelungată de timp, așa cum am avut noi, cei care privesc din afară vor realiza că de fapt nu este vorba doar de noroc, ci de mult mai mult: alocări strategice și tactici bine fundamentate, alegerea selectivă a emitenților, calitatea managementului riscului, procese bine puse la punct și așa mai departe.”

Directorul de investiții BCR Pensii: “Am trecut peste criză cu un randament pozitiv”

Valoarea unității de activ net (VUAN) a Fondului de Pensii Administrat Privat BCR era la data de 30 iunie mai mare decât cea de la sfârșitul anului trecut: 0,45% creștere în ciuda crizei declanșate de epidemia de Covid 19. 

Pensia ta privată - investiție pentru viitor

Click aici pentru ultimele știri despre pensia ta privată

Să vorbim despre pensii!

Click aici pentru informații despre pensiile private.

BCR Pensii, Cel mai bun administrator de fonduri private la “Gala Premiilor Revistei Piața Financiară”

BCR Pensii a primit Premiul “Best in  pensii private“  în  cadrul  ediției cu numărul 23 a “Galei Premiilor Pieţei Revistei Piața Financiară” (Premiile Anuale și Centenare),  din 12 decembrie 2018. 

Pensia ta privată - investiție pentru viitor

Așa cum te-am obișnuit, îți transmitem noutăți despre pensia ta privată.

Pensia ta privată - investiție pentru viitor

După cum te-am obișnuit, află aici noutățile despre pensia ta privată.

Pensia ta privată - investiție pentru viitor

După cum te-am obișnuit, află aici noutățile despre pensia ta privată.

BCR Pensii, primul administrator de fonduri de pensii facultative din România care plafonează comisionul din contribuțiile la Pilonul III la cel mult 2 lei

În scopul creșterii atractivității Pilonului III, al pensiilor facultative, BCR Pensii va  plafona valoarea comisionului din contribuțiile brute la maxim 2 lei, începând cu 1 iunie 2018.

Ghidul Pensiilor sau tot ce trebuie să știi despre pensia ta!

Dacă te preocupă viitorul tău și al celor dragi, atunci ești exact la locul potrivit! Profită de ocazie și răsfoiește Ghidul Pensiilor, un material util în orice casă. În doar 5 minute vei afla într-un mod simplu și foarte prietenos cum funcționează sistemul de pensii din România. Iar atunci când știi lucruri te poți pregăti mai bine pentru viitor, inclusiv la vârsta pensionării.

Află aici cum poate arăta pensia ta în viitor.

Pensiile private - investiție pentru viitor

Așa cum te-am obișnuit, îți transmitem mereu cele mai proaspete noutăți.  

Află aici mai multe detalii despre performanța investiționala a Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS, precum și alte noutăți și informații utile pentru tine.

 

Pensiile private - investiție pentru viitor

Așa cum te-am obișnuit, îți transmitem periodic noutățile noastre.

Astfel, am fost onorați să primim Premiul Special pentru Excelență în Administrarea Fondurilor de Pensii  Private Obligatorii (fonduri mici și mijlocii) în  cadrul Galei Premiilor “Pieţei Asigurarilor și Pensiilor Private”.

Află mai multe aici.

BCR Pensii a primit Premiul Special pentru Excelență în Administrarea Fondurilor de Pensii Private Obligatorii

BCR Pensii SAFPP S.A. a primit Premiul Special pentru Excelență în Administrarea Fondurilor de Pensii  Private Obligatorii (fonduri mici și mijlocii) în  cadrul Galei Premiilor “Pieţei Asigurarilor si Pensiilor Private”, martie 2017. 

Acest premiu ne bucură și ne confirmă faptul ca eforturile noastre permanente de a ne autodepăși și de a le oferi clienților noștri servicii de o calitate ridicată sunt apreciate. Mai ales ca pentru BCR Pensii, prioritatea numărul 1 o reprezintă participanții noștri, care lună de lună ne încredințează economiile lor pentru un viitor confortabil la vârsta pensionării. 

Fondul de Pensii Administrat Privat BCR si Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS sunt administrate de BCR Pensii, SAFPP S.A.

Pensiile private - investiție pentru viitor

Așa cum te-am obișnuit, îți transmitem cele mai proaspete noutăți. Și avem numai vești bune.

Începând cu 1 ianuarie 2017, BCR Pensii a scăzut nivelul comisionului de administrare din contribuții brute, de la 3,5% ajungând la numai 3%. Asta înseamnă mai mulți bani în contul tău individual de pensie facultativă, deci și mai multe motive de bucurie pentru tine.

Citește mai multe informații aici

Am scăzut nivelul comisionului de administrare din contribuțiile brute pentru Pilonul 3

Vești bune din viitor!

Avem vești foarte bune pentru participanții la Fondul de Pensii Facultative BCR Plus.Începând cu 1 ianuarie 2017, BCR Pensii a scăzut nivelul comisionului de administrare din contribuții brute, de la 3,5% ajungând la numai 3%!

Asta înseamnă mai mulți bani în contul tău individual de pensie, deci și mai multe motive de bucurie pentru tine!

Fondul de Pensii Facultative BCR Plus este administrat de BCR Pensii SAFPP S.A.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

BCR Pensii a fost desemnată compania anului in cadrul Galei Premiilor “Pieţei Asigurarilor si Pensiilor Private”

Iniţiativele, dedicarea şi competenţele în materie de investiţii ale BCR Pensii au fost apreciate, iar BCR Pensii a fost desemnată COMPANIA ANULUI 2015 în cadrul evenimentului Gala Premiile Pieţei Pensiilor Private organizat de Xprimm în data de 24 martie 2016.

BCR PENSII administrează, în prezent, prin Fondul de Pensii Administrat Privat BCR - Pilon 2 şi Fondul de Pensie Facultativă BCR PLUS – Pilon 3 conturile de pensie privată a peste 667 mii de participanţi şi 1.782 mil. lei active nete în administrare* la data de 29.02.2016 conform datelor publicate pe website-ul www.asfromania.ro. 

Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS administrat de BCR PENSII deţine în prezent o cotă de piaţă de 29,86% în ceea ce priveşte numărul de participanţi.

Performaţele anterioare nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare.

Sursa: www.asfromania.ro

Informare rezolvare litigii în domeniul financiar nebancar (SAL-FIN)

Începând din 19 iulie 2016, participanții la fondurile de pensii administrate de BCR Pensii pot apela, gratuit, la un nou mecanism de rezolvare a litigiilor înainte de a apela la o instanță de judecată, și anume la soluționarea alternativă a litigiilor (SAL), având dreptul de a se adresa în acest sens Entității de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul financiar nebancar (SAL-FIN). Află mai multe detalii de aici.

Bucură-te de viaţa ta bogată de acum, noi avem grijă de pensia ta!

Ca să îţi poţi vedea liniștit de pasiunile tale, ne asigurăm că îţi oferim mereu informaţii actualizate despre fondul de pensii. 

Evoluția piețelor financiare în perioada martie – mai 2015

În perioada martie - mai 2015, pieţele financiare de interes pentru activele fondurilor administrare de BCR Pensii au înregistrat scăderi pe fondul incertitudinilor privind ieșirea Greciei din zona euro, dar și al rezultatelor sub așteptări privind creșterea economică din SUA și din zona euro în primul trimestru din 2015.Tensiunile din pieţele internaţionale s-au resimţit și în plan local, în special în evoluţia instrumentelor cu venit fix, aceasta fiind clasa de active cu cea mai mare expunere în portofoliul fondurilor de pensii. Valoarea de piaţă a instrumentelor cu venit fix, cum sunt titlurile emise de statul român, a înregistrat scăderi în perioada menţionată din cauza nesiguranţei și volatilităţii pieţelor externe. Cu toate acestea, randamentul acestei clase de active depășește 7% în ultimele 12 luni (randamentul este calculat pe baza Indicelui Bloomberg ce urmărește evoluţia titlurilor de stat locale emise în lei în perioada 30.05.2014 -29.05.2015).

Află mai multe despre rezultatele investiţiilor fondului de pensii facultative.

Pensiile private - investiție pentru viitor

Citește ultimul buletin trimestrial „Pensiile private - investiție pentru viitor”, în care vei regăsi informații actualizate cu privire la structura investițiilor și evoluția Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS.