Siguranța și sănătatea noastră, a tuturor, este principala prioritate a BCR Pensii în contextul efectelor generate de COVID-19. Astfel, în acest context, pentru perioada următoare, toată comunicarea în intern sau extern, se va realiza, în principal, prin corespondență electronică sau prin telefon. Participanții sau beneficiarii Fondului de Pensii Administrat Privat BCR și Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS sunt rugați, dacă doresc să ne contacteze, să utilizeze cu prioritate comunicarea prin email, utilizând adresa pensiibcr@bcr.ro

Suntem la dispoziția dvs. și prin:
 - Telefon la 021 9503 (în intervalul 09:00 – 17:30)
 - Fax la 021 232 40 35
 - Chat online disponibil pe www.pensiibcr.ro

Iar prin contul online gratuit 24 Pensie puteți afla în orice moment valoarea sumelor acumulate în contul de pensie privată, istoricul contribuțiilor lunare precum și rezultatele investiționale ale fondului dvs. de pensie privată.

Vă mulțumim și  suntem optimiști că vom trece cu bine peste această perioadă.

Echipa BCR Pensii

Educație financiară

BCR Pensii susține importanța educației financiare și a promovării unui comportament financiar responsabil.

Aici te vom ține la curent cu toate proiectele noastre din sfera educației financiare.

Știm că ai mii de planuri și vrei să cucerești lumea! Oricât de tânăr ai fi, niciodată nu este prea devreme să investești în viitorul tău. Chiar de la primul job. Hai să îți arătăm cum poți avea un viitor protejat!

Muncești azi pentru ziua de mâine. Dar te-ai gândit și la viitorul mai îndepărtat? Dacă vrei mai mult de la anii de pensie, hai să vorbim despre pensia ta.

Angajatorii de succes au grijă de oamenii lor. Ajută-ţi şi tu angajaţii să economisească pentru viitor. Ia-le de pe umeri grijă anilor de pensie şi toată lumea are de câştigat.