Siguranța și sănătatea noastră, a tuturor, este principala prioritate a BCR Pensii în contextul efectelor generate de COVID-19. Astfel, în acest context, pentru perioada următoare, toată comunicarea în intern sau extern, se va realiza, în principal, prin corespondență electronică sau prin telefon. Participanții sau beneficiarii Fondului de Pensii Administrat Privat BCR și Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS sunt rugați, dacă doresc să ne contacteze, să utilizeze cu prioritate comunicarea prin email, utilizând adresa pensiibcr@bcr.ro

Suntem la dispoziția dvs. și prin:
 - Telefon la 021 9503 (în intervalul 09:00 – 17:30)
 - Fax la 021 232 40 35
 - Chat online disponibil pe www.pensiibcr.ro

Iar prin contul online gratuit 24 Pensie puteți afla în orice moment valoarea sumelor acumulate în contul de pensie privată, istoricul contribuțiilor lunare precum și rezultatele investiționale ale fondului dvs. de pensie privată.

Vă mulțumim și  suntem optimiști că vom trece cu bine peste această perioadă.

Echipa BCR Pensii

Ce este rata de rentabilitate anualizată?

Așa cum la un depozit bancar ești interesat de rata dobânzii acordate, pentru pensia facultativă  este bine să acorzi atenție modului în care evoluează rata de rentabilitate anualizată* a fondului de pensie la care vrei să participi.

Practic, rata de rentabilitate ne arată care este evoluția financiară  a fondului, respectiv rezultatul investițiilor* pe care le-a facut respectivul fond astfel încât să poată aduce un surplus de bani în contul tău individual de pensie.

Rata de rentalibilitate a fondurilor de pensii facultative din piață poate fi consultată pe site-ul ASF.

* Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare