Siguranța și sănătatea noastră, a tuturor, este principala prioritate a BCR Pensii în contextul efectelor generate de COVID-19. Astfel, în acest context, pentru perioada următoare, toată comunicarea în intern sau extern, se va realiza, în principal, prin corespondență electronică sau prin telefon. Participanții sau beneficiarii Fondului de Pensii Administrat Privat BCR și Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS sunt rugați, dacă doresc să ne contacteze, să utilizeze cu prioritate comunicarea prin email, utilizând adresa pensiibcr@bcr.ro

Suntem la dispoziția dvs. și prin:
 - Telefon la 021 9503 (în intervalul 09:00 – 17:30)
 - Fax la 021 232 40 35
 - Chat online disponibil pe www.pensiibcr.ro

Iar prin contul online gratuit 24 Pensie puteți afla în orice moment valoarea sumelor acumulate în contul de pensie privată, istoricul contribuțiilor lunare precum și rezultatele investiționale ale fondului dvs. de pensie privată.

Vă mulțumim și  suntem optimiști că vom trece cu bine peste această perioadă.

Echipa BCR Pensii

Ce este Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal? Trebuie să bifez/semnez ceva?

Această notă de informare pe care ai primit-o odată cu scrisoarea de informare anuală sau in altă comunicare( o găsești și pe www.pensiibcr.ro) este obligația noastră legală de a-ți comunica ce tip de prelucrări facem cu datele tale cu caracter personal.

Doar în cazul în care nu mai dorești să primești comunicări personale de la BCR Pensii, trebuie să bifezi acest lucru și să ne transmiți acest formular, semnat, la adresa de email dpobcrpensii@bcr.ro  sau prin fax la 021/232.40.35 sau prin poștă la adresa Calea Plevnei nr. 159, Business Garden Bucharest, clădirea A, parter, camera E0-05.3 și etajul 4, camerele: E4-1 - E4-12,  sector 6, București.

Pentru informații suplimentare legate de protecția datelor tale personale poți consulta site-ul nostru sau ne poți trimite un e-mail la dpobcrpensii@bcr.ro.