Siguranța și sănătatea noastră, a tuturor, este principala prioritate a BCR Pensii în contextul efectelor generate de COVID-19. Astfel, în acest context, pentru perioada următoare, toată comunicarea în intern sau extern, se va realiza, în principal, prin corespondență electronică sau prin telefon. Participanții sau beneficiarii Fondului de Pensii Administrat Privat BCR și Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS sunt rugați, dacă doresc să ne contacteze, să utilizeze cu prioritate comunicarea prin email, utilizând adresa pensiibcr@bcr.ro

Suntem la dispoziția dvs. și prin:
 - Telefon la 021 9503 (în intervalul 09:00 – 17:30)
 - Fax la 021 232 40 35
 - Chat online disponibil pe www.pensiibcr.ro

Iar prin contul online gratuit 24 Pensie puteți afla în orice moment valoarea sumelor acumulate în contul de pensie privată, istoricul contribuțiilor lunare precum și rezultatele investiționale ale fondului dvs. de pensie privată.

Vă mulțumim și  suntem optimiști că vom trece cu bine peste această perioadă.

Echipa BCR Pensii

Nu știu câți bani am în contul meu individual de pensie administrată privat

Activul net îți arată ce bani ai în cont la o anumită dată. Mai exact, se înmulțesc unitățile de fond pe care le ai în cont cu valoarea unității de fond la data respectivă.

Anual primești scrisoarea de informare cu date despre situația activului personal, unde poți vedea istoricul contribuțiilor încasate în anul anterior, câți bani s-au strans în contul tău individual și multe alte informații utile.

Dacă vrei să știi mereu suma totală acumulată în cont, evoluția fondului* sau istoricul contribuțiilor tale, fă-ți un cont online pe 24 Pensie. Așa nu mai trebuie să ne suni sau să aștepți informările noastre: toate datele despre pensia ta privată vor fi doar la un click distanță.

*Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.