Siguranța și sănătatea noastră, a tuturor, este principala prioritate a BCR Pensii în contextul efectelor generate de COVID-19. Astfel, în acest context, pentru perioada următoare, toată comunicarea în intern sau extern, se va realiza, în principal, prin corespondență electronică sau prin telefon. Participanții sau beneficiarii Fondului de Pensii Administrat Privat BCR și Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS sunt rugați, dacă doresc să ne contacteze, să utilizeze cu prioritate comunicarea prin email, utilizând adresa pensiibcr@bcr.ro

Suntem la dispoziția dvs. și prin:
 - Telefon la 021 9503 (în intervalul 09:00 – 17:30)
 - Fax la 021 232 40 35
 - Chat online disponibil pe www.pensiibcr.ro

Iar prin contul online gratuit 24 Pensie puteți afla în orice moment valoarea sumelor acumulate în contul de pensie privată, istoricul contribuțiilor lunare precum și rezultatele investiționale ale fondului dvs. de pensie privată.

Vă mulțumim și  suntem optimiști că vom trece cu bine peste această perioadă.

Echipa BCR Pensii

Cum plătesc contribuția lunară?

Angajații tăi care au semnat un act individual de aderare la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS trebuie să îți pună la dispoziție o copie a acestuia.

În baza acestuia tu urmează să virezi lunar contribuția înscrisă în actul individual de aderare, în baza unui singur ordin de plată pentru toți angajații tăi. Simplu, eficient și fără timp irosit. Astfel, vei completa o singură listă de viramente, conform acestui model, în care urmează să înscrii datele tuturor angajaților pentru care efectuezi plata.

Vei transmite lista de viramente, semnată și ștampilată, către BCR PENSII, prin e-mail la adresa pensiibcr@bcr.ro, fax la 021.232.40.35 sau poștă la adresa Calea Plevnei nr. 159, Business Garden Bucharest, clădirea A, parter, camera E0-05.3 și etajul 4, camerele: E4-1 - E4-12,  sector 6, București

Plata contribuției se va efectua lunar în contul colector deschis la banca BRD GSG, cod IBAN: RO53BRDE450SV23245054500.